keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Kiinalaiset uusivuosi-kynnet



Tää juttu tuli nyt puoltoista viikkoa myöhässä, kun oon osittain laiskotellut, osittain kiirehtinyt liiankin tekemisen kanssa. Noh, mutta tulivatpa sentään tänne blogille asti!

Eli viimeviikon lauantaina, (eiku hetkinen... viimmeviimme viikon lauantaina?) Noh... kuitenkin siis silloin kun oli kiinalainen uusivuosi, ei viime lauantaina, vaan sitä edellisenä, oli siis kiinalainen uusivuosi(huhhuh, sekavaa :D). Oivallinen tilaisuus toteuttaa mitä mahtavimpia lakkauksia! Minun tapauksessani mahtavimpia tarkoittaa yksikköä, olisi niin vaivalloista toteuttaa monta lakkausta lyhyessä ajassa...!

aiheena oli kiinalainen uusivuosi; käärmeen vuosi. Koristeluun käytin ihan vain pensseliä ja kynsilakkaa.


Vasemman käden etusormessa komeilee kiinalainen lohikäärme (hey come on! on ehkä käärmeen vuosi mut lohikäärme näyttää vaan niin paljon hienommalta!!). Oon ylipäätänsä tosi tyytyväinen tohon lohikäärmeeseen, joka on livenä suorastaan paljon hienompi!

Keskisormessa lukee jotain, mutta se on jo unohtunut. Kaikki sanat käänsin siis google kääntäjässä, josta kopioin merkit suoraan kynnelle.
Pikkurillissä lukee vuosi.


Peukussa lukee käärme.

Tämä kuva otettu ennen minkään asteen putsausta, ja vähän vielä sotkuja jäljellä. 

Tämän käden etusormeen siis kokeilin sellaista usein näkemääni Kiinalaista(/Japanilaista) Maalausteknikkaa, jossa valkoiselle paperille maalataan musteella esimerkiksi juuri bambuja.

Sekoitin mustaan lakkaan hieman läpinäkyvää lakkaa ja maalasin bambun. Viereen kirjoitin: bambu.

Keskisormessa, nimettömässä ja pikkurillissä lukee yhteensä onnea, koska kiinassa onnella on niin suuri merkitys uudessa vuodessa. 

Peukussa ei sen kummempaa, samanlainen viiva kuin toisen käden nimettömässä.







Lisää voi lukea mun kiinalaisesta uudestavuodestani täältä!
Loppuviikon oon kokkolassa mummin ja vaarin luona, isän ja pikkusiskon kanssa. Katsotaan pääsenkö vielä täällä kirjoittelemaan. Jos netiltä kysyttäisiin niin en.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti